Cocció
  • Fregits o a la brasa

    Filet, mitjana, culata, crostó, filet de pobre, cap de mort, jarret, culata d’espatlla, tapa plana.

  • Arrebossats

    Crostó, tall rodó de la cuixa, tapa plana, papada, peixet, tall que es pela.

  • Rostits

    Tall rodó de la cuixa i de l’espatlla, llata, peixet, revés d’espatlla, conill de la cuixa, de l’espatlla i de la campana, papada.

  • Estofats

    Cua, coll, falda, conill de la cuixa, de l’espatlla i de la cuixa amb os (ossobuco), filet de pobre, revés d’espatlla, llata, culata.

  • Carn picada

    Coll, falda, revés d’espatlla.

  • Brous i escudelles

    Cua, pit, falda, conill de la cuixa, de l’espatlla i de la campana, ossos i tendrums, tall que es pela, cap de mort.