Agroramaderia ecològica

segells-ccpae

Explotació ecològica

L’explotació agrícola i ramadera és cent per cent ecològica. L’objectiu és que l’activitat esdevingui el màxim de sostenible. No fem servir ni pesticides ni adobs químics. Vetllem en tot moment pel benestar dels animals. Pensant en la salut dels consumidors, tenim cura de tot el procés.

pastures_067

Bestiar en llibertat

Pastures de Castelltallat comercialitza els vedells produïts per un ramat amb una setantena de vaques que viuen sempre en llibertat. S’alimenten del bosc i dels camps de conreu que pasturen a dent. Al pic de l’estiu o quan l’hivern és fa més dur se’ls dona també farratge, collit i embalat a la pròpia explotació.
Les mares són de raça salers i el toros de raça xerolesa.
Les salers estan molt ben adaptades al territori. Gràcies a això i a la seva constitució, la munta i els parts són del tot naturals i fàcils

Pastures 20_87

Criança respectuosa

Les cries viuen com a mínim fins als sis mesos amb les seves mares. S’alimenten sobretot amb la llet materna. Més endavant conjuguen la pastura amb el farratge i la farina. L’explotació disposa d’un petit molí preparat per preparar-la.

Lot Infantil

Elaboració pròpia

Pastures de Castelltallat elabora, comercialitza i distribueix directament els seus productes de vedella i porc. Això és possible perquè disposem d’obrador propi i ens podem adaptar ràpidament a les demandes dels consumidors, amb una atenció personalitzada. No utilitzem conservants, colorants ni cap altre additiu durant el procés d’elaboració dels aliments.

carretera

Distribució directa

Pastures de Castelltallat us porta directament a casa els productes que demaneu. Són productes frescos i els volem posar a la vostra disposició en el mínim de temps possible i en les millors condicions. Per això utilitzem un vehicle refrigerat propi.

Raw organic brown chicken eggs in clay bowl on white kitchen wooden table

Productes ecològics

A part de vedella i porc, Pastures de Castelltallat, amb la intenció de donar un millor servei al consumidor, comercialitza distribueix altres productes. Ho fa en col·laboració amb diferents productors: Ecopallareta (pollastre), Cal Figuera (ous) i Mas Claperol (formatges i làctics) són els habituals. Aquests productes tenen quatre característiques en comú: són ecològics, de proximitat, procedents de petits productors i de qualitat contrastada.

El proper lliurament serà el:
Dijous 12 de novembre del 2020
Podeu fer la vostra comanda fins al:
Dijous 12 de novembre del 2020 a les 10:00
00
Dies
00
Hores
00
Minuts
  • Les comandes s’entregaran durant els pròxims 10 dies hàbils. Contactarem prèviament per aclarir dia i hora del lliurament.
  • L’horari de distribució serà de 9h a 20:30 h.
  • A l’hora de fer la comanda s’especificarà el lloc d’entrega. Cal assegurar que hi hagi algú a l’adreça on s’ha d’entregar la comanda.
  • La distribució es fa mitjançant vehicle refrigerat.
  • S’aconsella agrupar les comandes amb familiars i amics.
  • El pagament es fa mitjançant la web.
  • La factura es pot obtenir a través de la web.

Cost de distribució:

  • Bages. Comandes de 40€ o més, servei a domicili gratuït. Comandes inferiors a 40€, cost de 5€
  • Comarques de Barcelona. Comandes de 65€ o més, servei a domicili gratuït. Comandes inferiors a 65€, cost de 7€.
  • Altres zones. Consulteu-ho.

Vols rebre novetats al teu correu?

Inscriure-te al butlletí per estar informat de les nostres novetats i descomptes