Agroramaderia ecològica
Explotació ecològica
L’explotació agrícola i ramadera és cent per cent ecològica. L’objectiu és que l’activitat esdevingui el màxim de sostenible. No fem servir ni pesticides ni adobs químics. Vetllem en tot moment pel benestar dels animals. Pensant en la salut dels consumidors, tenim cura de tot el procés.
Bestiar en llibertat
Pastures de Castelltallat comercialitza els vedells produïts per un ramat amb una setantena de vaques que viuen sempre en llibertat. S’alimenten del bosc i dels camps de conreu que pasturen a dent. Al pic de l’estiu o quan l’hivern és fa més dur se’ls dona també farratge, collit i embalat a la pròpia explotació.
Les mares són de raça salers i el toros de raça xerolesa.
Les salers estan molt ben adaptades al territori. Gràcies a això i a la seva constitució, la munta i els parts són del tot naturals i fàcils
Criança respectuosa
Les cries viuen com a mínim fins als sis mesos amb les seves mares. S’alimenten sobretot amb la llet materna. Més endavant conjuguen la pastura amb el farratge i la farina. L’explotació disposa d’un petit molí preparat per preparar-la.
Elaboració pròpia
Pastures de Castelltallat elabora, comercialitza i distribueix directament els seus productes de vedella i porc. Això és possible perquè disposem d’obrador propi i ens podem adaptar ràpidament a les demandes dels consumidors, amb una atenció personalitzada. No utilitzem conservants, colorants ni cap altre additiu durant el procés d’elaboració dels aliments.
Distribució directa
Pastures de Castelltallat us porta directament a casa els productes que demaneu. Són productes frescos i els volem posar a la vostra disposició en el mínim de temps possible i en les millors condicions. Per això utilitzem un vehicle refrigerat propi.
Productes ecològics
A part de vedella i porc, Pastures de Castelltallat, amb la intenció de donar un millor servei al consumidor, comercialitza distribueix altres productes. Ho fa en col·laboració amb diferents productors: Ecopallareta (pollastre), Cal Figuera (ous) i Mas Claperol (formatges i làctics) són els habituals. Aquests productes tenen quatre característiques en comú: són ecològics, de proximitat, procedents de petits productors i de qualitat contrastada.