Avís Legal

 1. El lloc web ubicat a la URL www.pastures.cat (en endavant, la Web) és propietat de Anna M. Duocastella Figuera (en endavant, el propietari) qui té tots els drets, en qualitat de titular o llicenciatària, sobre el contingut, disseny i codi font de la mateixa.
 2. L’ús del lloc web és gratuït i es realitza sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, reservant-se el propietari el dret de modificar sense avís previ la presentació, configuració i contingut de la Web així com les condicions d’accés a la mateixa. Els usuaris de la Web no faran res que pugui danyar la imatge o drets del seu autor.
 3. Dades del titular de la Web:
  • Pastures de Castelltallat S.L.
  • Casa Biosca, Castelltallat, 08263 Sant Mateu de Bages, Espanya
  • CIF. B-66357815
  • Contacte: info@pastures.cat
 4. El propietari adopta les mesures de seguretat raonablement adequades, conforme a les seves possibilitats i estat de la tecnologia, per garantir el funcionament de la Web i la seguretat dels usuaris. No obstant, les mesures de seguretat a Internet no són completament fiables i per tant no es garanteix la inexistència de virus ni altres elements que alterin els sistemes informàtics (software i hardware) o documents de l’usuari.
 5. Els continguts de la Web són merament informatius i divulgatius. El propietari no garanteix la utilitat, veracitat ni actualitat del contingut de la Web.
 6. La visita a la Web no suposa el registre de dades de caràcter personal.
 7. L’accés i navegació a través del web és públic excepte en aquelles àrees d’accés restringit a les que només es podrà accedir mitjançant la contrassenya establerta pel propi usuari. La contrassenya és personal i intransferible, obligant-se l’usuari a usar-la de forma diligent i confidencial i a no permetre el seu ús a tercers no autoritzats pel propietari L’usuari haurà de comunicar de forma immediata al propietari qualsevol fet que permeti l’ús indegut de la contrassenya d’accés a les àrees restringides, amb l’objectiu que el propietari pugui procedir a cancel·lar-la.
 8. L’establiment de qualsevol enllaç des de la Web a altres llocs web aliens i/o des d’altres llocs web la Web no implica que existeixi cap tipus de relació entre el propietari i el responsable de l’altre lloc web, ni s’ha d’interpretar aquest enllaç com una aprovació dels continguts i activitat del lloc web aliè.
 9. La Web es regeix per la llei espanyola i qualsevol divergència que sorgeixi serà dirimida pels Tribunals de la ciutat de Barcelona.
El proper lliurament serà el:
Dijous 12 de novembre del 2020
Podeu fer la vostra comanda fins al:
Dijous 12 de novembre del 2020 a les 10:00
00
Dies
00
Hores
00
Minuts
 • Les comandes s’entregaran durant els pròxims 10 dies hàbils. Contactarem prèviament per aclarir dia i hora del lliurament.
 • L’horari de distribució serà de 9h a 20:30 h.
 • A l’hora de fer la comanda s’especificarà el lloc d’entrega. Cal assegurar que hi hagi algú a l’adreça on s’ha d’entregar la comanda.
 • La distribució es fa mitjançant vehicle refrigerat.
 • S’aconsella agrupar les comandes amb familiars i amics.
 • El pagament es fa mitjançant la web.
 • La factura es pot obtenir a través de la web.

Cost de distribució:

 • Bages. Comandes de 40€ o més, servei a domicili gratuït. Comandes inferiors a 40€, cost de 5€
 • Comarques de Barcelona. Comandes de 65€ o més, servei a domicili gratuït. Comandes inferiors a 65€, cost de 7€.
 • Altres zones. Consulteu-ho.

Vols rebre novetats al teu correu?

Inscriure-te al butlletí per estar informat de les nostres novetats i descomptes