L’explotació agrícola, forestal i ramadera de Pastures de Castelltallat té un bagatge de moltes generacions. Com és habitual a la pagesia, des dels seus orígens compta, a més, amb un plantejament global i holístic basat en la premissa del “tot de casa” que ha esdevingut una garantia de qualitat i confiança.

pastures_032

Una tradició centenària

En aquest entorn privilegiat, les vaques i els vedells viuen en llibertat, tal com s’ha fet en aquesta terra des de fa centenars d’anys. Quan el dia és més llarg els animals fan vida molt temps als prats i boscos. Al temps del fred, amb menys llum diürna, passen més estona al corral, on disposen d’un pati ampli, sense estretors.

pastures_067

Entorn privilegiat

Des de l’any 1992, la Serra de Castelltallat està reconeguda com un Espai d’Interès Natural. És al centre de Catalunya, amb una alçada que ratlla els 1000 metres. Els animals pasturen tot l’any en aquest indret únic, punt de trobada entre les rouredes, els alzinars, els boscos de pinassa i els de pi blanc. Al mosaic vistós del paisatge hi conviuen equilibradament el bosc, les feixes per a pastures i els conreus.

Raw organic brown chicken eggs in clay bowl on white kitchen wooden table

Productes ecològics

A part de vedella, Pastures de Castelltallat elabora i/o distribueix altres productes, en col·laboració amb diferents productors. Aquests productes tenen quatre característiques en comú: són ecològics, de proximitat, procedents de petits productors i de qualitat contrastada.

El proper lliurament serà el:
Dijous 12 de novembre del 2020
Podeu fer la vostra comanda fins al:
Dijous 12 de novembre del 2020 a les 10:00
00
Dies
00
Hores
00
Minuts
  • Les comandes s’entregaran durant els pròxims 10 dies hàbils. Contactarem prèviament per aclarir dia i hora del lliurament.
  • L’horari de distribució serà de 9h a 20:30 h.
  • A l’hora de fer la comanda s’especificarà el lloc d’entrega. Cal assegurar que hi hagi algú a l’adreça on s’ha d’entregar la comanda.
  • La distribució es fa mitjançant vehicle refrigerat.
  • S’aconsella agrupar les comandes amb familiars i amics.
  • El pagament es fa mitjançant la web.
  • La factura es pot obtenir a través de la web.

Cost de distribució:

  • Bages. Comandes de 40€ o més, servei a domicili gratuït. Comandes inferiors a 40€, cost de 5€
  • Comarques de Barcelona. Comandes de 65€ o més, servei a domicili gratuït. Comandes inferiors a 65€, cost de 7€.
  • Altres zones. Consulteu-ho.

Vols rebre novetats al teu correu?

Inscriure-te al butlletí per estar informat de les nostres novetats i descomptes